Profilering

Vi kender det alle sammen – vi ved kunderne er derude
– men vi har ikke tid til at opsøge dem…

Under sælger kan I læse om, hvorledes jeg som sælger kan bistå Jeres forretning med at sælge mere. Men jeg har også kontakter til mange firmaer som lever af at skabe en bedre profilering af mine kunder.

Profilering der virker

– jeg ved det for har prøvet det selv.

Profiltøj

Har du et behov for tøj med Jeres navn og logo kan jeg hjælpe med at udvælge netop den kvalitet I ønsker.

Reklameartikler med blikfang

Gennem mit netværk har jeg tilgang til mere end 8.000 varenumre, hvor I har mulighed for at få reklameartikler med stor effekt. F.eks kan nævnes:

  • Kuglepenne
  • Musemåtter
  • Visitkort holdere

Men som nævnt er der mange muligheder, så kontakt mig blot. Så finder vi sammen den raklameartikel der passer netop Jer.

Arbejdstøj

Tøj til Jeres medarbejdere er en af de bedste profileringer I kan få, men det er naturligvis også vigtigt at tøjet er af den rigtige kvalitet, Jeres logo/firmanavn bliver profileret rigtigt og Jeres medarbejdere føler sig godt tilpas i tøjet.

Jeg leverer blandt andet Kansas arbejdstøj med eller uden logo, som kan være trykt eller broderet på tøjet.

 

Kildevand med logo

Hvorfor ikke levere eget vand på flaske, få et godt tilbud på kildevand med netop den etiket / logo / navn du gerne vil have. Det er ikke bare en god måde at profilere sig på, men også sund.

Tryksager

Gennem mine kontakter kan vi levere tryksager i både det antal og kvalitet du ønsker, men også hjælp til udformningen af dine tryksager kan jeg gennem mit netværk være behjælpelig med.